Menu

Social
NICIODATĂ NU E PREA TÂRZIU

Mai bine mai târziu decât niciodată! Spitalul Judeţean Buzău va beneficia de un cabinet de urgenţe stomatologice, odată cu modernizarea Unității de Primiri Urgențe. În Buzău, cabinetele dentare au fost primele entități medicale care s-au privatizat după 1989. De atunci, stomatologii au renunţat treptat la serviciile pe timpul nopţii, iar buzoienii au tratat durerile de dinți și măsele cu…răbdare.

Se spune că nicio durere  nu e mai mare pe lume decât durerea de măsea și mai ales dacă te apucă noaptea. La Buzău, cei care au dureri dentare pe timpul nopţii, nu au decât să aştepte dimineaţa, deoarece nu există un cabinet dentar de urgenţă. Un astfel de cabinet destinat urgenţelor stomatologice va fi amenjat la Spitalul Judeţean, odata cu reabilitarea Unității de Primiri Urgenţe. Acest lucru va mai dura însă cel mult doi ani.

După 1989, cabinetele dentare au fost primele entități medicale care s-au privatizat. De atunci, stomatologii din Buzău au renunţat treptat la serviciile pe timpul nopţii, iar urgențele sunt rezolvate doar cu insistențe și cu costuri foarte mari.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>