Menu

Sport
PRIMA CONFRUNTARE

romania-muntenegruRomânia joacă în această seară pentru prima dată în Liga Națiunilor, competiția care a debutat oficial cu o zi înainte. Echipa antrenată de Cosmin Contra întâlnește reprezentativa Muntenegrului, într-un meci care se desfășoară la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, de la ora 21:45.

Fanii echipei naționale nu pot cumpăra bilete la meciul România – Muntenegru, care se dispută fără spectatori, în urma unei sancţiuni primite în preliminariile Euro 2016, pentru mesajele cu tentă rasistă şi xenofobă afişate la meciul cu Grecia, de pe teren propriu. Tricolorii speră totuși să obțină revanșa în fața muntenegrenilor, cu care s-au întâlnit și în preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Naționala muntenegrană a câștigat 4 puncte din dubla cu România: a fost 1-1 la Cluj și 1-0 la Podgorica. Acesta e al patrulea meci direct dintre România și Muntenegru. Primul duel a fost un amical disputat în 2008 și câștigat cu 4-0 de echipa antrenată pe atunci de Victor Pițurcă, la ultima „reprezentație” înaintea participării la Campionatul European din Austria și Elveția.

Actualul selecționer, Cosmin Contra, era schimbat în repriza secundă de Cristian Săpunaru, pe atunci debutant la prima reprezentativă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>