Menu

Social
NOAPTEA LA ZOO

Ploieștenii, dar nu numai, care vor să vadă ce fac noaptea animalele dintr-o grădină zoologică, vor avea această ocazie, vineri, 14 septembrie. Administrația parcului Memorial Constantin Stere Ploiești de la Bucov, organizează și anul acesta a cincea ediție a evenimentului “ Noaptea la Zoo”. Intrarea este liberă.

“Noaptea la zoo” isi propune sa arate iubitorilor de animale, comportamentul acestora pe timp de noapte, dar mai ales instinctul animalelor de prada, nocturne. Evenimentul s-a dovedit an de an un succes,  sute de persoane, si mai ales copii, vizitand gradina Zoologica de la Bucov. Atractia principala raman felinele mari – leii si tigrii, care vor fi ademeniti de ingrijitorii de la zoo, cu bucati mari de carne, asa incat, vizitatorii să vadă cum se hrănesc aceste animale nocturne.

La fel ca si la editiile anterioare, cei care vor trece pragul gradinii zoologice vor avea parte si de  un spectacol susținut în colaborare cu Casa de Cultura a Studenților Ploiești, teatrul Toma Caragiu Ploiești și Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești. Intrarea va fi liberă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>