Menu

Social
RESTRICȚII PENTRU TRICHALLENGE

Restricții de trafic, în stațiunea Mamaia, pentru cea mai mare competiție de triatlon din sud-estul Europei- Trichallenge, de la sfârșitul săptămânii viitoare. Evenimentul va aduna sute de pasionați de mișcare și sportivi din peste 20 de țări din întreaga lume. Proiectul este finanțat de Primăria Constanța și are o valoare de 535 de mii de lei.

Cea de-a  10- a editie a celei mai mari  competiții de triatlon din Sud-Estul Europei- Trichallenge, va avea loc weekendul urmator, pe 15 si 16 septembrie, la Mamaia. Organizatorii au anuntat astazi ca, pe durata desfasurarii concursului, in statiune, vor fi impuse  restricții de trafic. Mai exact, pe Bulevardul Mamaia și străzile adiacente sâmbătă, 15 septembrie, între orele 09:00 și 15:00, precum și duminică, 16 septembrie, între orele 08:00 și 16:00. Zona restricționată pornește din sud, în zona Aqua Magic, până în nord, în zona „Butoaie”.

La editia din acesta an a evenimentului se  mizează pe o prezență a peste 2.000 de pasionați de mișcare. De asemenea, 20 de țări din întreaga lume vor fi reprezentate de sportivii prezenți la startul celor trei zile de competiții.

TriChallenge reprezintă trei zile de festival multisportiv, care include, de acum, și proba de Aquatlon, precum și proba H3RO, pe distanța de half-triathlon. Evenimentul este organizat de către Smartatletic si finanțat de Primăria Constanța, valoarea proiectului fiind de 535 de mii de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>