Menu

Social
PE LITORAL, ÎN SEPTEMBRIE

E o vară târzie pe litoral. Cele 27 de grade din aer și 22 din apa mării aduc aminte mai degrabă de un sfârșit de iunie, decât început de septembrie. Așa că cei care au venit zilele acestea la mare chiar nu au ce regreta. Prețuri mai mici, lipsa aglomerației și ceva mai multă liniște. Una peste alta, este perioada ideală pentru cei care adoră relaxarea la malul mării.

Aglomeratia de luna trecuta tine deja de istorie. In august, sute de mii de romani au venit sa isi petreaca concediul la mare, iar pe plaja nu aveai loc sa arunci un ac. Acum e o liniste ireala. De timpul excelent nu profita doar cele cateva mii de turisti care se afla acum la mare prin programul Litoralul pt toti. Localnicii vin si ei la plaja, cand le permite timpul si spun ca acum se simt, intr-adevar, ca acasa. Au loc berechet sa isi aleaga unde sa isi aseze cearceaful si nu ii mai deranjeaza tumultul de pe plaja supraaglomerata si nici decibelii din boxele teraselor.

De vremea superba de inceput de septembrie se bucura din plin peste 150.000 de turisti care se afla inca zilele acestea in vacanta la mare. Tarifele sunt cu pana la 60 la suta mai mici la cazare iar preturile la mancare au intrat si ele la apa. Meteorologii spun ca luna septembrie e neobisnuit de calduroasa, iar la mare vremea numai buna pentru plaja. Asa ca cine nu a ajuns anul acesta pe litoral ar trebui sa se grabeasca.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>