Menu

Sport
PATRU SCHIMBĂRI

romania-muntenegruPrestaţia dezamăgitoare a României din meciul cu Muntenegru (0-0) nu rămâne fără urmări. Forţat şi de împrejurări, Cosmin Contra va face cel puţin patru schimbări în echipa de start cu care va ataca partida cu Serbia, din această seară, a doua din Liga Naţiunilor.

Accidentaţi la Ploieşti, Vlad Chiricheş şi Mihai Pintilii sunt imposibil de recuperat pentru înfruntarea cu naţionala lui Kolarov, iar Contra îi va înlocui cu Mihai Bălaşa, cel care a intrat în locul căpitanului şi în meciul cu Muntenegru, şi Răzvan Marin, suspendat pentru debutul în noua competiţie europeană. Cu fotbalistul lui Standard pe post de mijlocaş defensiv, Contra îşi permite, astfel, să-l ţină în primul 11 pe Nicolae Stanciu, un mijlocaş mai ofensiv, cu mai multă libertate de mişcare.

Supărat pe ineficienţa din linia ofensivă care nu a putut să deschidă apărarea Muntenegrului, Contra va face două modificări şi îi va trimite în luptă pe Constantin Budescu şi George Ţucudean. Primul va îndeplini rolul de mijlocaş ofensiv din spatele atacantului şi va avea misiunea de a produce mai multe faze decât inexistentul Maxim, iar al doilea îşi va primi şansa după ce Keșeru a dezamăgit pe „Ilie Oană”, unde a avut o singură ocazie notabilă, venită în repriza a doua. În rest, Alex Mitriţă va rămâne în flancul stâng pentru a colabora cu colegul de la echipa de club Nicoşor Bancu, iar Chipciu, cel mai activ cu Muntenegru, va fi trimis în banda dreaptă a atacului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>