Menu

Sport
CURĂȚENIE DE IARNĂ

GIGI BECALI

Mihai Roman, Antonio Jakolis și Hristo Zlatinski sunt deja victime ale reformei viitoare a lui Becali la FCSB și foarte probabil ei vor pleca peste trei luni. Dacă românul a fost adus pentru Europa League, o competiție dispărută din calendar, bulgarul dezamăgește.

Mihai Roman, Antonio Jakolis și Hristo Zlatinski sunt vedetele de pe lista plecărilor pentru iarnă. Becali a plasat recent pariuri pe fiecare, doar că jucătorii nu au îndeplinit așteptările. Singurul care nu a evoluat sub randamentul prevăzut e Mihai Roman, el s-a descurcat chiar bine, mai ales în returul cu Rapid Viena. Doar că mijlocașul de 33 de ani fusese adus de la Botoșani pentru Europa League, o competiție care a dispărut din programul steliștilor. Jakolis și Zlatinski plătesc fiindcă nu joacă așa cum credea conducerea când i-a adus. Croatul a revenit în vara asta de la Apollon Limassol, unde fusese unul dintre cei mai buni în sezonul trecut. Zlatinski e și el condamnat, chiar dacă a bifat doar o repriză la noul său club.

Becali își făcuse o impresie nerealistă despre bulgar, „un optar capabil să dribleze și să înscrie”, și a fost șocat după 45 de minute, când a descoperit că fotbalistul luat cu 100.000 de euro de la Craiova nu e așa cum îl crezuse el.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>