Menu

Sport
PRIMA VICTORIE ÎN LIGA FLORILOR

Etapa a doua a Ligii Florilor a adus și prima victorie în acest sezon pentru nou-promovata SCM Gloria Buzău. Echipa buzoiană de handbal feminin a învins, în deplasare, formația HCM Roman, scor 18-19. Jucătoarea din Belarus Dziana Ilyna a fost cea mai bună jucătoare de pe teren.

Esecul de pe teren propriu suferit cu HCM Rm. Valcea la debutul in Liga Florilor nu a lasat urme in tabara fetelor antrenate de cuplul Dumitru Muși / Romeo Ilie. SCM Gloria Buzau a reusit un joc foarte bun la Roman, în urma căruia a bifat primele puncte in aceasta ediție de campionat, pe un teren unde gazdele nu prea sunt obisnuite să piardă. Buzoiencele, coordonate în teren de Dzyiana Ilyna, s-au impus cu scorul de 19-18 in fata unui adversar redutabil și au rasturnat toate calculele hartiei care o indicau pe CSM Roman mare favorita la victorie. În urma acestui succes, echipa din Buzău a urcat pe locul 9.

Etapa viitoare, SCM Gloria Buzau va primi replica echipei Măgura Cisnădie. Partida conteaza pentru etapa a III-a si se va juca duminica 16 septembrie, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>