Menu

Social
ACCIDENT GROAZNIC

Sfârșit cumplit pentru o tânără de 26 de ani, în timp ce se afla alături de soțul ei pe motocicletă. Tragedia s-a produs vineri seară, pe drumul național 2B, la ieșire din municipiul Buzău. Un autoturism Ford care circula către Brăila, condus de o femeie de 50 de ani, din Buzău, a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere motocicletei ce venea din sens opus. Atenție, urmeaza imagini care vă pot afecta emoțional!

Accidentul s-a produs în momentul în care un autovehicul ce se deplasa pe DN 2B din direcția Buzău către Brăila a efectuat un viraj la stânga, împrejurare în care a intrat în plin într-o motocicletă care venea din sens opus. Cei doi tineri aflați pe motocicletă, soț și soție, au fost proiectați câțiva metri în aer iar impactul cu solul a fost devastator.

Femeia, de 26 de ani, din localitatea Tăbărăști, comuna Gălbinași, a decedat din cauza rănilor suferite. Soțul ei a fost preluat în stare gravă si transportat la Spitalul Judetean Buzău. Cei doi soți aveau împreună o fetiță în vârstă de patru ani. Bărbatul rănit grav lucra în străinătate și abia sosise în țară pentru a petrece concediul, motocicleta fiind un cadou din partea soției.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>