Menu

Educatie
PRIMA ZI DE ȘCOALĂ

Gata cu vacanța! Clopoțelul i-a rechemat astăzi pe copii la școală. De dimineață, elevii, îmbrăcați frumos, cu buchete de flori, cu emoții, dar și cu zâmbetul pe buze, s-au strâns în curțile unităților de învățământ și au participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar. La Rm Sărat, autoritățile prezente la eveniment le-au urat elevilor și dascălilor să aibă un an plin de reușite.

Ca in fiecare an, prima zi de scoala a fost intampinata cu emotii si multa bucurie de catre elevii claselor primare. La scoala Vasile Cristoforeanu din Rm Sarat, multi copii au venit insotiti de parinti care au vrut sa le fie alaturi în aceasta zi importanta. Directorul scolii i-a primit pe cei mici cu cu bratele deschise si cu vorbe calduroase. La deschiderea noului an scolar au participat si autoritatile din Rm. Sărat. Oficialitățile le-au transmis elevilor cele mai bune ganduri.

Anul şcolar 2018-2019 va însemna două semestre şi patru vacanțe: de iarnă, intersemestrială, de primăvară și vacanța de vară, care, în 2019, va începe la 15 iunie. Pe lângă acestea, preşcolarii şi elevii claselor primare primesc încă o săptămână de vacanţă, între 27 octombrie şi 4 noiembrie 2018. Programul naţional „Şcoala altfel”, va avea o durată de 5 zile consecutive şi se va derula în funcţie de alegerea fiecarei instituţii în perioada 1 octombrie 2018 – 31 mai 2019.  Desfăşurarea programului „Şcoala altfel” nu trebuie să coincidă cu perioada alocată usţinerii tezelor semestriale.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>