Menu

Social
MOTOCICLIST LOVIT DE UN ȘOFER NEATENT

Accident grav cu o motocicleta, sâmbătă după amiază, și în localitatea buzoiană Mărăcineni. Un tânăr de 28 de ani a ajuns la spital, după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită în plin de un șofer de 69 de ani, care a traversat linia dublă continuă fără să se asigure, după ce a ieșit dintr-o benzinărie .

Un șofer de 69 de ani, din Buzau, care se afla la volanul unui autovehicul Renault, a ieșit dintr-o benzinărie, aflată pe sensul de mers Buzău – Rm. Sarat, apoi a călcat marcajul dublu continuu pentru a trece pe celălalt sens, moment în care a lovit motocicleta condusă regulamentar de un tânărul de 28 de ani. Șoferul mașinii își recunoaște vina, însă spune despre motociclist că rula cu viteză.

În urma impactului violent, motociclistul a fost proiectat pe asfalt. El a suferit o fractură deschisă la un picior, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Județean Buzău, pentru îngrijiri. Poliția Rutieră Buzău a deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>