Menu

Divertisment
SĂRBĂTOAREA COMUNEI

Muzică pentru toate gusturile, distracție și veselie. De asta au avut parte, ieri, sătenii din localitatea buzoiană Valea Râmnicului, care au participat la cea de-a patra ediție a Zilei Comunei. Grătarele au sfârâit încontinuu, iar berea a fost la mare căutare. Fuego, Lorena, Laura Olteanu și Alessia au cântat pentru toți petrecăreții.

Cu pasi repezi, Ziua Comunei devine o traditie si in localitatea buzoiana Valea Ramnicului, unde ieri a fost organizata a patra editie a acestei sarbatori. La eveniment au participat sute de sateni, iar distractia a fost asigurata de artisti cunoscuti: Fuego, Alessia, Laura Olteanu si Lorena.

Muzica si voia buna au mers direct la sulfetul oamenilor, unii dintre ei veniti si din localitatile din preajma comunei. Micii si berea au fost la mare cautare, iar comerciantii au avut suficiente motive de satisfacție. Primarul din Valea Râmnicului e convins că sărbătoarea va fi organizată și în viitor, pentru că a devenit o adevărată  tradiție în comună.

Petrecerea de la Valea Ramnicului s-a incheiat cu un superb foc de artificii …

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>