Menu

Social
SEXY SCHOOL

Unii elevi au făcut parada modei în prima zi de școală. De la o vestimentație cât mai sumară, până la unghii de aceeaşi culoare şi cu tocurile de-o palmă, adolescentele coafate şi machiate, ca la discotecă, au defilat că pe podium, prin curtea liceului. Nici băieții nu s-au lăsat mai prejos și și-au etalat ceasurile, ochelarii, dar și cămășile de firmă. La final, au imortalizat momentul pentru reţelele de socializare.

Începutul anului scolar reprezintă pentru mulți elevi de azi  un bun prilej de a-și etala cele mai noi și la moda vestimentații. Fetele, dar si baietii s-au imbracat cu stil, dar s-au ferit să comenteze prea mult despre ţinuta lor. Astăzi au vrut doar să fie admirati, pentru că, probabil de mâine, vor trece la uniformă.

Nici baietii nu s-au lasat mai prejos. Și-au etalat si ei  ceasurile, ochelarii, dar si camasile de firma. Adulții cred ca o uniforma obligatorie ar fi fost mai adecvată. Ei speră ca de maine elevii isi vor schimba ținuta. Dacă astăzi s-au întrecut în ținute provocatoare, de mâine elevii trebuie să demonstreze că țin pasul și cu …  învăţătura.

Pentru toţi, părinţi şi copii, lucrurile vor deveni cu siguranţă mai clare când vor intra în sălile de curs şi li se va prezenta regulamentul şcolar.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>