Menu

Social
RETINUT INTR-UN NOU DOSAR

vlcsnap-2015-02-20-12h06m42s114    Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost reţinut aseara, pentru 24 de ore, după ce a fost scos de mascaţi din sediul CJ, unde timp de aproximativ şapte ore au fost făcute percheziţii, şi dus la DNA Constanţa pentru audieri într-un nou dosar. Astazi, Nicusor Constantinescu va fi dus in fata unui judecator pentru a i se cere arestarea preventiva.

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost scos aseara, in jurul orei 19,30, din sediul DNA, pe bancheta din spate a unei Dacii si dus in arestul, Inspectoratului Judetean de Politie. DNA are 15 capete de acuzare noi pe numele baronului de Constanţa. Procurorii il acuza pe Nicusor Constantinescu de abuz în serviciu, constituirea unui grup infracţional organizat, coruperea alegătorilor, conflict de interese, precum şi de tentativă la abuz în serviciu, în formă continuată.

Procurorii DNA Constanţa au făcut percheziţii, joi, timp de aproximativ şapte ore, la sediul Consiliului Judeţean Constanţa, precum şi la sediile mai multor firme, între care SC Aqualand SA şi Hotel Cupidon din Eforie Nord. Nicușor Constantinescu va fi prezentat în fața magistraților Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>