Menu

Social
PREA MULȚI PENTRU UN VAGON

Un tren Mangalia-Constanța a fost oprit ieri în Eforie de turiștii furioși care nu au putut să se mai urce în el din cauză că avea un singur vagon, iar CFR vânduse bilete cu mult peste capacitatea lui. Oamenii s-au făcut foc și pară când au văzut că nici în picioare nu se mai poate urca și disperați de situație s-au așezat pe șine în fața locomotivei. În urgență și cu oamenii scandalizați pe cap, CFR a trimis încă un vagon separat cu o altă locomotivă ca să-i ia pe cei rămași fără locuri în gara Eforie.

Aceste imagini s-au derulat ieri,  pe litoral,  in gara din Eforie Nord. Trenul Regio,  pe ruta Mangalia – Constanța a avut un singur vagon,  iar casele de bilete au vandut mult peste capacitatea lui. Problemele au aparut dupa ce Compania feroviara a anuntat ca scoate din circulatie trenurile soarelui. Astfel ca de la Mangalia la Constanta a mai ramas doar un tren si acela cu un sigur vagon.

Dupa mai bine de o ora si jumatate responsabilii de la CFR au gasit o solutie. Au pus la dispozitie o garnitura suplimentara,  iar oamenii au ajuns in cele din urma in gara Constanta, acolo unde ii astepta  legatura spre Bucuresti. Numai ca decizia de a intarzia plecarea acestui tren, i-a nemultumit pe cei care isi cumparasera bilete din Constanta si asteptau deja de minute bune in vagoane.

In cele din urma oamenii au plecat spre Bucuresti cu o intarziere de aproximativ 40 de minute.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>