Menu

Social
CONDIȚII MAI BUNE

Sunt câinii nimănui însă de ceva vreme trăiesc în condiții excelente. Este vorba despre maidanezii îngrijiți în adăpostul Administrației Domeniului Public, din Rm Sărat, care beneficiază, de curând, de padocuri noi dar și despre o instalație de scurgere. În adăpostul din Rm Sărat sunt îngrijiți peste 30 de câini fără stăpân.

Primaria din Rm Sarat a facut noi investitii pentru imbunatatirea conditiilor de cazare a cainilor strânși de pe străzile orașului și ingrijiti in adapostul Administratiei Domeniului Public. În aceasta vara, la adăpost au fost aduse noi padocuri si a fost realizata o instalatie de scurgere, după standarde europene.

Reprezentanții Primăriei Rm Sărat sunt convinși că îmbunătățirea condițiilor de  îngrijire de la adăpostul Administrației Domeniului Public respectă exigențele impuse de Politia Animalelor, care face verificari periodice in padocurile de câini.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>