Menu

Educatie
PRIMELE ZILE LA GRĂDINIȚĂ

Primele zile la grădiniță înseamnă pentru mulți copii și prima mare schimbare din viața lor, iar despărțirea de părinți este destul de dureroasă. Unii încep plângă și cu greu stau la cursuri. Educatorii au o misiune grea, dar încearcă le capteze atenția cu povești, cântece și jocuri distractive.

Primele zile de gradinita, aduc lacrimi in ochii multor copii. Despartirea de parinti este dureroasa iar cei mici abia accepta sa ramana la cursuri. Educatoarele stiu insa ca reactiile celor mici sunt normale, in conditiile in care gradinita este pentru ei un loc necunoscut.

In cele din urma copiii se vor obisnui la cursuri, iar unii chiar vor indragi orele petrecute la gradinita. Chiar daca an de an micutii par sa se desparta tot mai greu de parinti si de casa, mulți au o personalitate puternica. Prin jocuri distractive si prin lectii interesante dascalii reusesc sa capteze atentia celor mici, petrecând clipe tot mai frumoase împreună.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>