Menu

Social
LĂSAT SĂ MOARĂ

vlcsnap-2015-02-20-13h37m48s252    Poliţia din Buzău caută un şofer criminal. A accidentat mortal un bărbat pe șoseaua de centură a orașului Buzău și a părăsit locul accidentului, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Victima este un bărbat în vârstă de 68 de ani, din municipiu.

Poliţiştii buzoieni se află în alertă după ce un bărbat de 68 de ani, din municipiul Buzău, a fost accidentat mortal de un autovehicul, pe şoseaua de centură a orașului. Tragedia s-a produs azi-noapte, un trecător descoperind victima zăcând într-o baltă de sânge, cu capul zdrobit de asfalt. Pentru a descoperi vehiculele suspecte, poliţiştii au organizat filtre pe arterele importante din oraş dar şi din judeţ. Deşi au fost oprite în trafic zeci de maşini de mare tonaj, nimeni nu a putut oferi un indiciu despre cel care a provocat tragedia.

Oamenii legii cercetează acum şi cum a ajuns victima într-un loc izolat la o oră târzie din noapte. Se pare că acesta fusese la spital, unde are o rudă internată, şi se întorcea pe jos acasă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>