Menu

Administrativ
SISTEM EXTINS DE APĂ ȘI CANALIZARE

Peste11 mii de locuitori din Golești și Cîmpineanca vor beneficia de apă și canalizare. Consiliul Judeţean Vrancea a inaugurat, ieri, lucrările de extindere a sistemului de apă şi canalizare din cele două comune, în cadrul unui contract în valoare de aproximativ 6 milioane de euro. Termenul de execuție a lucrărilor este de 22 de luni.

Lucrările fac parte din proiectul regional „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare, Judeţul Vrancea” – etapa a II-a. Beneficiari ai proiectului sunt aproape  11 200 de locuitori din comunele limitrofe municipiului Focsani , Golesti si Cîmpineanca.
Potrivit contractului,  în comuna Goleşti vor fi realizate extinderi la reţelele de apă cu 4.112 metri lineari şi extinderi la reţeaua de canalizare de 4.500 metri liniari.

În Cîmpineanca vor fi reabilitate reţelele de apă pe o lungime de 2.2 km  metri şi vor fi extinse reţetele de apă pe o lungime de 1.5 km. De asemenea, la sistemul de canalizare va fi extins cu aproape 4 km. Intreaga investitie se ridica la 27 de miliarde de lei, iar perioada de execuţie a lucrărilor este de 22 luni. La acestea se vor adauga 36 luni,  perioadă de garanţie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>