Menu

Sport
UN NOU EȘEC ÎN FAȚA CAMPIOANEI

Misiune imposibilă în prima etapă a Superligii pentru echipa de rugby a SCM Gloria Buzău.  După o deplasare lungă tocmai la celălalt capăt al țării, elevii lui Costică Merșoiu au avut de înfruntat cel mai puternic adversar din Superliga Națională, SCM Timișoara. Așa cum era de așteptat, echipa din Buzău a pierdut fără de drept de apel în fața campioanei României.

SCM Timișoara s-a dovedit din nou a fi prea valoroasă pentru nou-promovata SCM Gloria Buzău. După victoria lejeră în fața rugbiștilor buzoieni, în sferturile de finală a Cupei Regelui, meci disputat luna trecută, timișorenii s-au impus și în prima etapă a Superligii naționale la rugby. În weekend, campioana a câștigat pe teren propriu cu un categoric 51-6, rezultat care arată diferența pe teren dintre cele două combatante. Punctele de onoare ale echipei din Buzău au fost realizate doar din lovituri de pedeapsă, concretizate de Paul Folau și Ștefan Ștefăroi. Etapa următoare, pe 15 septembrie, rugbiștii de la SCM Gloria Buzău vor evolua în fața propriilor suporteri, pe arena Printul Ghica din Parcul Tineretului. Adversar va fi CS Dinamo București, echipă care, în prima etapă, a fost învinsă de CSM București.

SCM Gloria – Dinamo va începe la ora 11.00 iar intrarea va fi liberă.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>