Menu

Social
PUȘI PE SCANDAL

Găștile de cartier sunt în continuare în atenția polițiștilor. De curând, 5 tineri din Rm Sărat puși pe scandal au aruncat cu ouă spre locuințele unor cetățeni care au îndrăznit să le atragă atenția că fac gălăgie. Adolescenții, toți din familii cu o situație bună, au ajuns la sediul Poliției Locale unde au fost amendați.

Gastile de cartier continuă să facă zile fripte locatarilor din Rm Sărat. De curând, la o oră târzie din noapte, 5 tineri au reușit să-i trezească din somn pe cetățenii unui cartier. Ei nu s-au mulțumit doar să-și ambaleze motoarele mașinilor, ci au aruncat și cu ouă înspre locuințele unor oameni care le-au atras atenția că fac prea mult zgomot. Politistii locali i-au depistat repede cu ajutorul camerelor de supraveghere din zona.

Cei 5 tineri au fost duși la sediul Politiei Locale si au fost sanctionati pe măsură. Polițiștii locali din Rm Sărat considera că instalarea camerelor de supraveghere sunt de un real folos în identificare celor certați cu legea. De neînțeles este faptul că scandalagii uită că pot fi identificați imediat pe baza imaginilor video.

Râmnicenii sunt  îndemnați să sesizeze la Poliția Locală orice abatere de le lege, la numarul de telefon al Dispeceratului afișat la fiecare scara de bloc.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>