Menu

Social
CĂSĂTORII PE BANDĂ RULANTĂ

Căsătorii pe bandă rulantă la Rm. Sărat în această perioadă. Numărul cuplurilor care spun “DA” în fața ofițerului de stare civilă a rămas la fel de mare cu aceeași perioadă a anului trecut. Cei mai mulți tineri își oficializează relațiile în weekend chiar dacă plătesc o taxă de 200 de lei. Cei care vor să se căsătorească la sediul Primăriei trebuie să scoată din buzunar și mai mulți bani, 400 de lei.

Numarul cuplurilor care isi unesc destinele in aceasta perioada este mai mare decât oricând. Cel puțin, la Rm Sarat, in august și septembrie, pofta de însurătoare a fost la cote înalte.

In timpul saptamanii nu se percep taxe, insa cei care isi unesc destinele sambata vor plati 200 de lei. Unele cupluri aleg sa se casatoreasca la Primarie sau in alte locatii, pentru a da amploare unui eveniment atat de important si de neuitat din viata lor. Aceasta dorinta ii costa insa, inca 200 de lei in plus.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>