Menu

Social
RĂNITĂ ÎN EXPLOZIE

O femeia în vârstă de 75 de ani, din oraşul Darabani, județul Botoșani, a ajuns astăzi dimineaţă, la spital cu arsuri pe faţă şi mâini. Tragedia s-a produs pe fondul unei acumulări de gaze, ce a dus la producerea unei explozii în bucătăria din locuința sa.

Incidentul a avut loc în jurul orei 07.00, când femeia a vrut să folosească aragazul. în momentul în care a aprins un chibrit, gazul acumulat în încăpere, care provenea de la o butelie, a explodat.

Deflagraţia a fost urmată de incendiu. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Punctul de lucru Dărăbani și un echipaj medical al Serviciului Județean de Ambulanță. În timp ce cadrele medicale acordau primul ajutor calificat victimei, pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor exploziei. Flăcările au distrus o parte din bunurile din bucătărie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>