Menu

Social
A LUAT FOC DIN MERS

A fost panică ieri după amiază, în localitatea buzoiană Sălcioara, comuna Ghergheasa. Un autocamion a luat foc din mers, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică a autovehicolului. Din fericire, n-au fost victime, iar pompierii au stins în scurt timp incendiul.  

Autocamionul transporta un utilaj utilizat in agricultură și se afla in mers in momentul in care au izbucnit flacarile. Soferul a oprit imediat, a iesit din autocamion și a sunat imediat la 112.  La fața locului au intervenit doua echipaje de intervenție a pompierilor, care au stins in scurt timp incendiul izbucnit la cabina autovehicolului.

Un incendiu asemănător a avut loc ieri, pe o stradă din municipiul Buzău. Un autoturism parcat a luat foc din senin, tot din cauza unui scurtcircuit la instalația electrică a mașinii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>