Menu

Social
PERCHEZIȚII LA PROXENEȚI

Șapte bărbați suspectați de proxenetism au fost reţinuti în urma unor ample percheziţii desfășurate în Buzău. Anchetatatorii îi acuză pe cei 7 că au racolat, prin metoda „Loverboy”, 30 de tinere sărace sau din familii dezorganizate, pentru a se prostitua în țările de vestul Europei. Din activitatea infracțională, proxeneții ar fi obținut aproape 325.000 de lire şi 132.000 de euro.

Nu mai puțin de 18 percheziţii au avut loc în judeţul Buzău, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de persoane şi proxenetism. Din proxenetism, cei 15 membri ai grupării ar fi obţinut, în șase ani, aproape 325.000 de lire şi 132.000 de euro.

Oamenii legii au pus în aplicare 10 mandate de aducere, şapte dintre membri, cu vârste cuprinse între 28 şi 42 de ani, fiind reţinuţi, iar pe numele a doi dintre ei a fost luată măsura controlului judiciar.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>