Menu

Social
ACCIDENTAȚI DIN NEATENȚIE

Trei persoane au ajuns la spital după ce șoferul unei autoutilitare nu a acordat prioritate și a lovit un autoturism. Accidentul s-a petrecut în centrul localității brăilene Grădiștea, alți doi pietoni reușind să se ferească în ultima clipă din fața mașinilor care s-au răsturnat pe stradă.

Accidentul s-a petrecut ieri, în localitatea Grădiștea, când un bărbat de 50 de ani, din comuna Vânători, judeţul Galaţi, care se deplasa cu o autoutilitară pe Drumul Judetean 202 A, dinspre Racoviţa, la intersecţie cu DN 22 Râmnicu Sărat – Brăila, nu a respectat indicatorul “Stop”. El a pătruns în intersecţie și a lovit un autoturism marca “Audi A4” condus de o tânără de 28 de ani, din judeţul Buzău, care circula regulamentar. În urma impactului violent, dubiţa s-a răsturnat, ratând la mustața doi pietoni, care au reușit să fugă din calea ei.

Traficul în zonă a fost blocat pe un sens de mers, circulaţia rutieră desfășurându-se pe un fir, alternativ. Trei persoane au fost rănite, în urma accidentului rutier, fiind vorba despre şoferiţa din Buzău, şoferul dubiţei şi un pasager aflat alături de acesta, în vârstă de 50 de ani.

Toţi răniții au ajuns la spital. Tânăra a fost diagnosticată de medici cu traumatism coloană vertebrală şi torace, iar şoferul vinovat acuza o rană la cap și dureri de coloană şi la şoldul drept. Pasagerul din dubiţă a suferit  si el un traumatism in urma impactului. Şoferii implicaţi în accident nu consumaseră alcool. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>