Menu

Social
PERICOLUL DIN BECI

Un bărbat în vârstă de 64 de ani din localitatea botoșăneană Cerneşti- Todireni a ajuns la spital, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Acesta a coborât în beciul casei unde avea vin la fermentat şi a căzut secerat la pământ. Doi vecini i-au sărit în ajutor, dar au avut aceeași soartă. La faţa locului au ajuns cadrele medicale de la Ambulanţă şi SMURD.

Bărbatul coborâse în pivniţă pentru a verifica vinul pe care tocmai îl depozitase acolo, însă, pe fondul inhalării gazelor, acesta a căzut inconştient lângă recipientele cu vin. Membrii familiei au alertat un vecin, însă, imediat după ce a intrat în beci, bărbatul de 58 de ani a căzut şi el inconştient. Un al treilea vecin a fost chemat să intervină, însă şi acestuia i s-a făcut rău, reuşind să iasă singur şi să alerteze autorităţile.

La faţa locului au ajuns pompierii, alături de două echipaje de ambulanţă, dintre care una de terapie intensivă mobilă. Bărbatul de 58 de ani a primit îngrijiri medicale la faţa locului, fiind stabilizat. Proprietarul gospodăriei a fost preluat de ambulanţa de terapie intensivă mobilă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, unde a rămas internat.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>