Menu

Social
AGRESAȚI LA DOI PAȘI DE POLIȚIE

Imagini șocante pe o stradă din centrul Brăilei. La doi pași de Liceul ”Nicolae Iorga” și de sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, trei adolescenți, două fete și un băiat, sunt atacați de un alt tânăr, înarmat cu un cuțit. ATENȚIE URMEAZĂ IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!!!!

Incidentul a fost  surprins de camera de bord a unui sofer care trecea prin zona. Pe  imagini se vede cum agresorul il ataca pe băiat de mai multe ori cu cuțitul, acesta reușind să se ferească cu ajutorul rucsacului, pe care îl folosește drept scut. Într-un final, agresorul îi lasă pe cei trei în pace și pleacă. Deși totul s-a petrecut la câțiva pași de sediul IPJ Brăila, tinerii nu au sunat la 112 pentru a cere ajutor, asta deși pe filmare se observă cum una dintre fete povestește cuiva la telefon ceea ce se întâmplă.

În cauză,  Poliția s-a autosesizat și a demarat cercetările pentru identificarea persoanelor implicate în incident.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>