Menu

Social
GÂNDACII, STĂPÂNI ÎN RESTAURANT

Un control OPC pe litoral a descoperit imagini dezgustătoare într-un restaurant din Mamaia şi într-un salon pentru evenimente din Constanţa, ambele deţinute de acelaşi patron. Comisarii de la Protecția Consumatorului au găsit gândaci peste tot, marfă expirată și proceduri care pun în pericol sănătatea clienților. Patronul a fost amendat cu 25 de mii de lei și ambele locații au fost închise.

Controlul a pornit de la sesizarea unui turist care a gasit intr-un produs pane` un gandac mort. Inspectorii OPC au descins in ambele locatii ale patronului reclamat si cand au luat bucataria si camara la bani marunti si-au pus mainile-n  cap. Lista deficientelor constatate de inspectorii de la Protectia Consumatorului e lunga si include printre altele alimente expirate, ustensile de bucatarie degradate, lipsa unui flux tehnologic adecvat alimentatiei publice si frigidere de uz casnic foarte vechi in care erau tinute alimentele ce urmau a fi servite clientilor.

Pentru terasa detinuta in Mamaia de catre patronul prins in flagrant a fost aplicata o amenda de 15.ooo de lei,  iar pentru salonul de evenimente din Constanta – o alta amenda, de 1o.ooo lei. Ambele unitati au fost inchise de OPC.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>