Menu

Social
UN MORT ȘI 4 RĂNIȚI PE DN 2

O persoană a murit, iar alte patru au ajuns la spital, în urma unui accident care a avut loc aseară, pe DN 2, între localităţile Focşani şi Garoafa, şi în care au fost implicate patru autovehicule. Cauza accidentului a fost nepăstrarea distanţei de siguranţă şi pătrunderea pe contrasens a uneia dintre maşini. 

Accidentul s-a produs in jurul orei 19.00, pe DN 2 E 85, intre localitatile Focsani si Garoafa. Patru autoturisme s-au ciocnit dupa ce unul dintre soferi nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul din fata sa, iar in urma impactului o alta masina a intrat pe contrasens si a lovit un alt autovehicul. Imediat la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje smurd si ambulante, doua persoane ranite grav avand nevoie de descarcerare. Una dintre victimele prinse intre fiarele masinii, o femeie de 25 de ani, a decedat ulterior la spital. Cealalta  femeie, de 53 de ani, aflata in aceeasi masina cu tanara, a fost  ranita grav  si transportata la spital. Alte trei persoane, care au suferit rani usoare si au primit ingrijiri medicale la fata locului.

Traficul in zona a fost blocat, circulatia rutiera fiind reluata dupa aproape o ora.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>