Menu

Social
TENTATIVĂ ȘOCANTĂ DE SINUCIDERE

Un bărbat din Botoșani se zbate între viață și moarte după ce a încercat să se sinucidă chiar la locul de muncă. Acesta lucra ca lăcătuș mecanic la o firmă de rafinare și distilare a alcoolului, iar ieri s-a aruncat într-un bazin în care era borhot fierbinte. A ajuns la spital cu arsuri pe 95 la sută din suprafața corpului, iar inspectorii ITM au deschis o anchetă.

Tragicul eveniment s-a petrecut ieri, cand barbatul, in varsta de 60 de ani, a intrat in incinta unitatii, unde nu avea ce sa caute la acea ora, s-a deplasat la statia de epurare si s-a urcat deasupra bazinului de ape uzate, de unde s-a aruncat in substanta vascoasa, a carei temperatura avea aproximativ 80 de grade.  Victima a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, pentru îngrijiri de specialitate.

Barbatul este internat la Terapie Intensiva, medicii fiind rezervati in ceea ce priveste sansele lui de supravietuire. Evenimentul, soldat cu incapacitate temporară de muncă, este cercetat de către angajator,  dar si de catre inspectorii ITM si Politie.

Se pare ca barbatul a recurs la gestul sau in urma unor certuri in familie.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>