Menu

Sport
HANDBAL DE PRIMĂ LIGĂ

Regal handbalistic, sâmbătă, în Sala Sporturilor din municipiul Buzău. La prânz, echipa feminină de handbal a SCM Gloria Buzău va întâlni Măgura Cisnădie, iar spre seară, echipa de băieți de la Handbal Club Buzău 2012 va evolua împotriva puternicei formații Handbal Club Dobrogea Sud Constanța.

Sâmbătă, Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” va gazdui doua partide de handbal. De la ora 13.00, fetele de la SCM Gloria Buzau vor intalni gruparea Măgura Cisnădie în cadrul etapei a III-a din Liga Națională. Elevele lui Dumitru Muși au moralul ridicat după victoria impresionantă din etapa trecută, pe terenul formației HCM Roman. Victoria este obligatorie pentru buzoience, mai ales că au în față unul dintre puținii adversari din prima ligă considerați accesibili. 10 lei este prețul unui bilet de intrare la partida SCM Gloria Buzău – Măgura Cisnădie.

Tot sâmbătă, de la ora 17.00, băieții de la Handbal Club Buzau 2012 se vor lupta cu „marinarii” de la Dobrogea Sud Constanța într-o partidă care conteaza pentru etapa a II-a din Liga Zimbrilor. Este o misiune dificilă pentru handbaliștii lui Eliodor Voica, echipa dobrogeană fiind una dintre echipele de top al primei ligi. Biletul de intrare la meciul de handbal masculin costă 6 lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>