Menu

Social
RĂFUIALĂ SÂNGEROASĂ

Răfuială sângeroasă, joi seară, în centrul municipiului Buzău. Un bărbat de 45 de ani a fost înjunghiat în zona unei terase de către trei indivizi care au fugit de la locul faptei. Victima a ajuns în șoc hemoragic la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Identitatea bătăușilor a fost stabilită iar poliția se află pe urmele celor trei agresori.

Atacul s-a produs ieri, în jurul orei 20.30, în momentul în care trei bărbați au trecut pe lângă terasa unui bar din centrul orașului. Unul dintre clienți a fost înjurat, smuls dintre mese și luat la bătaie. Clienții barului s-au speriat și au luat-o la fugă în momentul în care scandalagiii au început să arunce cu scaune și cu mobilierul aflat pe terasa localului.

Victima a fost copleșită de atacatori cu multiple lovituri, în altercație fiind folosite și cuțite. El a fost tăiat în zona capului, gâtului și picioarelor, după care a fost abandonat într-o baltă de sânge pe trotuar. Bărbatul lovit a suferit o hemoragie masivă, fiind transportat de urgență la spital.

Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a produs pe fondul unor discuţii în contradictoriu legate de cumpărarea unor produse. Poliția a aflat de la victimă identitatea celor trei bătăuși și se află pe urmele acestora. Cei trei indivizi vor fi cercetați penal pentru tentativă de omor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>