Menu

Social
ARS DE VIU

Tragedie teribilă, în comuna buzoiană Râmnicelu. Un copil de numai doi ani a murit ars de viu într-un incediu declanșat în această dimineață. În urma incendiului alte două case au fost afectate de flăcări. Vă avertizăm că urmează informații cu puternic impact emoțional!

Flacarile au izbucnit in gospodaria unei familii cu 5 copii din comuna Râmnicelu, după ce micuții s-ar fi jucat cu focul. Sătenii care au observat flăcările au sunat la 112 și au sărit sa isi ajute vecinii. Incendiul s-a extins extrem de rapid, iar părinții copiilor au reușit să-i scoată din casă doar pe patru dintre ei. Al cincilea, un copil de numai doi ani, a rămas în locuința cuprinsă de flăcări și a ars de viu. La locul tragediei au ajuns o ambulanta SMURD si trei autospeciale de stingere a incendiilor. Pompierii au reușit să limiteze proporțiile dezastrului și să salveze alte două case la care se extinsese focul.

Propietarii locuintelor afectate au fost transportați la Spitalul Municipal din Rm Sarat, insa starea lor nu a necesitat internarea. Părinții copilului ucis de flăcări au avut însă nevoie de îngrijiri medicale, fiind în stare de șoc. Din fericire, ceilalți patru copii au scăpat teferi și sunt in afara oricarui pericol.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>