Menu

Social
A CĂZUT ÎN GROAPĂ, LA TEATRU

O piesă de teatru antic în aer liber s-a terminat la spital pentru o adolescentă de 14 ani din Constanța, care a căzut într-o canalizare neacoperită. Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară în parcul de lângă Piața Ovidiu, unde se desfășura spectacolul. Copila a fost scoasă imediat de oamenii din public și transportată cu ambulanța la spital pentru investigații. Avea dureri în piciorul drept și cu greu își înăbușea plânsul de durere.

Incidentul s-a petrecut in timpul spectacolului, intre doua scene, cand actorii schimbau locul de desfasurare al reprezentatiei. Odata cu ei si publicul ii insotea, ca sa vada povestea din Actul II. Din cauza intunericului si a lipsei iluminatului  din parc, copila nu a observat la timp gura de canal si a cazut in gol.

Spectacolul de teatru intitulat „Picături de istorie” este bazat pe poveştile de viaţă ale persoanelor ale căror epitafuri sunt înscrise pe pietrele de mormânt de lângă Muzeul de Istorie şi Arheologie. Nobila Epifania, legionarul veteran Germanus sau vestitul poet latin Ovidius si-au prezentat în faţa publicului poveştile de viaţă  şi de moarte.

Desfăşurarea a fost impartita in trei acte: a inceput in parcul din faţa Edificiului Roman cu Mozaic, apoi spectatorii şi actorii au trecut prin  Edificiu iar, in final,  au coborat la Termele Romane. Reprezentaţia spectacolului a fost unica,  iar accesul publicului gratuit.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>