Menu

Social
ACOPERIȘ DISTRUS DE INCENDIU

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă după amiază, la acoperișul unui bloc din centrul municipiului Focșani. Din fericire, locatarii s-au autoevacuat, astfel nu au existat victime, însă pagubele materiale înregistrate sunt mari.  Pompierii au lichidat focul după o oră și urmează identifice cauzele izbucnirii incendiului.

Incendiul a fost anuntat la numărul 112 în jurul orei 15.30. La faţa locului pompierii au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o ambulanţă SMURD şi  descarcerare.

La sosirea celor de la ISU, incendiul se manifesta la acoperisul blocului , pe o suprafata de 400 de metri pătraţi. Persoanele care locuiau în imobil  s-au autoevacuat, nefiind înregistrate victime. Incendiul a fost lichidat la circa o oră de la demararea intervenţiei. Pompierii  urmeaza sa stabileasca exact care a fost cauza, dar si cat de mari sunt  pagubele.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>