Menu

Sport
SPECTACOL OFENSIV

Recital ofensiv pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, sub privirile lui Mircea Lucescu. Politehnica Iaşi a obţinut o victorie pe terenul lui FC Voluntari, scor 2-3. Golul victoriei a fost marcat în prelungirile partidei!

Echipa din Iași a început în forţă partida, iar bara lui Andrei Sin a anunţat deschiderea scorului: Cioinac a înscris cu un lob elegant, după o gafă a portarului. Ieşenii s-au desprins înaintea pauzei, când Andrei Sin a trecut elegant de un adversar şi nu i-a dat nici o şansă lui Vâtcă.

Voluntariul a fost o altă echipă după pauză şi, după şutul lui Răuţă, respins de Rusu, a redus din diferenţă prin Căpăţînă. Portarul Iaşiului a scos excelent şutul lui Ciucur, dar nu a mai putut interveni în faţa lui Malfleury.

Finalul a fost unul încins: după ce gazdele au trimis în bară, Mihăescu a dat lovitura în minutul 93. A fost a treia victorie stagională a Iaşiului, care, în etapa viitoare, va primi vizita lui Dinamo.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>