Menu

Social
CURĂȚENIE PRIN VOLUNTARIAT

Mii de voluntari au participat, sâmbătă, la “Ziua Națională a curățeniei”, marcată în România prin campania dedicată mediului înconjurător “Let’s do it, România!”. Și la Rm. Sărat, peste 150 de voluntari au fost prezenți la acțiunea de colectare a deșeurilor.

Râmnicenii au ieșit, sâmbătă dimineață, la „Marea curățenie”. Peste 150 de tineri s-au strâns în piațeta Primăriei, unde au primit saci de gunoi și mănuși, pentru a aduna gunoaiele aruncate pe străzile municipiului. Cei mai mulți dintre voluntari au fost elevi și profesori, însă Jandarmeria și Poliția Locală nu au asigurat doar securitatea, ci au dat și o mână de ajutor, oferind propriul exemplu.

La finalul campaniei de curățenie, voluntarii s-au declarat mulțumiti și sunt convinși că participiarea lor la astfel de acțiuni poate fi un exemplu demn de urmat. Aceștia au adunat peste 450 de kg. de deșeuri, care au fost ridicate de către reprezentanții RER Sud, prezenți și ei la acțiunea de ecologizare.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>