Menu

Sport
DERBY FĂRĂ GOLURI

Remiză fără goluri în derby-ul seriei I a Ligii a treia, Oțelul Galați – SCM  Gloria Buzău. Dacă prima parte a fost una echilibrată, în a doua repriză, gazdele au dominat, însă fără a-și crea prea multe situații de a marca. Cele două echipe rămân în fruntea clasamentului, cu 10 puncte, alături de CSM Focșani.

În cadrul etapei a IV-a din Liga a III-a, SCM Gloria Buzău a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat la Galați în compania unei contracandidate la promovare, Suporter Club Oțelul. Cu maximum de puncte dupa primele trei etape, cele doua echipe raman in fruntea clasamentului și dupa aceasta „remiza albă”. Alături de ele se afla si CSM Focșani, tot cu 10 puncte acumulate în patru etape.

Tot in cadrul acestei etape, Metalul Buzau a trecut pe teren propriu de satelitul prim divizionarei FC Botosani, scor 2-1, in timp ce ramnicenii de la CSM au remizat, tot pe teren propriu, 1-1, cu Foresta Suceava. Etapa viitoare, Gloria joacă pe teren propriu cu Știința Miroslava, CSM Rm. Sarat va evolua la Darabani, iar Metalul se deplaseaza la Falticeni.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>