Menu

Social
ACCIDENT CU UN MORT ȘI TREI RĂNIȚI

Un grav accident s-a produs, sâmbata dimineață, pe DN2 E85, la Căldăruşanca, în judeţul Buzău. În urma coliziunii între autoturism şi o dubă, o persoană a murit, iar alte trei au fost grav rănite. La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.  Pentru preluarea victimelor au mai fost trimise ulterior un elicopter SMURD, precum și două ambulanțe. 

Un tânăr de 24 ani din Buzău care se deplasa cu o autoutilitară  sâmbătă dimineața , din direcția București către Buzău, în afara localității Căldărușanca spre Glodeanu Sărat. a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bucureștean de 65 de ani. În urma impactului, dubița s-a răsturnat în afara carosabilului. Conducătorul autoturismului a fost preluat de elicopter,  ar o femeie de 64 de ani, pasageră în aceeași mașină a decedat.

Șoferul autoutilitarei și un pasager de 18 ani, tot din Buzău, au fost transportați la Spitalul Județean Buzău. In zona procedurii accidentului, s-a circulat cu dificultate si alternativ, mai bine de două ore.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>