Menu

Social
ATAC ÎN STIL MAFIOT

Atac deosebit de violent, astăzi, la o pizzerie din cartierul Dorobanţi din municipiul Buzău. Două găşti de romi au intrat cu săbii, topoare şi bastoane telescopice peste angajaţii şi clienţii localului, pentru a-l pune la punct pe patronul care refuză să plătească taxă de protecţie.

Săbii, topoare, bastoane, „meniul zilei” la o pizzerie din Buzău, în plină zi. Atacatorii au distrus tot ce au întâlnit în cale, au spart geamurile, l-au agresat pe patronul localului şi i-au speriat pe clienţi.  Numai inspiraţia unui angajat de a închide repede uşa localului a făcut ca evenimentul să nu aibă consecinţe tragice. Victimele îi cunosc pe agresori, despre care spun că ar fi fost coordonaţi de interlopul Edison, din clanul Nixon, şi spun că aceştia nu sunt la prima încercare de intimidare pentru a obţine 5.000 de euro taxă de protecţie, câte 1.000 de euro lunar.

Pentru că nu l-au putut prinde pe patronul pizzeriei, agresorii au fugit cu două autoturisme. La scurt timp, mașinile au fost abadonate iar agresorii de negăsit. Oamenii legii continuă cercetările pentru găsirea vinovaților.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>