Menu

Sport
VICTORIE PENTRU PLAY-OFF

Ieri, s-a desfășurat ultimul meci al etapei cu numărul 8 a Ligii I. Golul lui Ianis Hagi i-a adus victoria Viitorului în faţa lui FC Hermannstadt, scor 1-0, iar fosta campioană a ajuns pe loc de play-off.

Viitorul Constanța a început ezitant meciul de la Ovidiu. Halkiadakis a fost la un pas să profite de o greşeală a jucătorilor lui Hagi, dar a tras pe lângă poartă. În minutul 28, celălalt decar de pe teren, Ianis Hagi, a obţinut un penalty, pe care tot el l-a transformat, cu noroc.

A fost al doilea gol din acest sezon pentru căpitanul constănţenilor, după cel din etapa trecută, cu CFR Cluj. Viitorul a forţat în repriza secundă, dar Băluţă şi Voduţ au ratat din poziţii bune, iar Căbuz a intervenit la şutul lui Ciobanu.

S-a terminat 1-0 pentru echipa lui Hagi, care e la a patra victorie în primele opt etape şi care se află pe locul 6 în Liga 1.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>