Menu

Social
„ALERGAȚI” PRIN BARURI

Polițiștii locali din Rm. Sărat le-au pus gând rău elevilor chiulangii care îșiomoară” timpul prin baruri, în loc fie la cursuri. Este acțiunea pe care o vor  demara oamenii legii, în perioada următoare, în localurile din municipiu. Cei prinși pe picior greșit vor fi duși la unitățile de învățământ unde studiază și vor fi informați chiar și părinții lor.

Nici nu a început bine școala și deja polițiștii locali din Rm. Sărat  îi „aleargă” pe elevii chiulangii prin barurile și cafenelele din municipiu. Directorii unităților de învățământ vor fi  informați în legătură cu identitățile elevilor care absenteaza de la orele de curs. Totodată, aceștia vor informa si părinții elevilor depistați prin baruri in timpul orelor de curs .

 Totodata, politistii locali vor fi cu ochii si pe elevii care nu locuiesc pe raza municipiului Rm. Sarat. Vor fi atenti la urcarea si coborarea din microbuzele cu care acestia fac naveta, iar la cea mai mica suspiciune, acestia vor actiona . Amenda prevazută de lege pentru cei care vand alcool sau tigari minorilor este cuprinsa între 100 şi 500 lei. Activitatile pentru depistarea „chiulangiilor” vor fi continuate pana la sfarsitul anului scolar.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>