Menu

Social
PREGATIRI PENTRU INSCRIERI

vlcsnap-2015-02-20-18h24m54s226   Mai sunt doar doua zile pana se da startul la inscrierea in clasa pregatitoare. Astazi, parintii ai caror copii vor merge la scoala in anul ce vine, au vizitat unitatile de invatamant pentru a vedea conditiile in care vor invata cei mici. La Scoala Gimnaziala nr.1, din Rm. Sarat, una dintre cele mai cautate unitati din municipiu, multi parinti au venit si cu dosarele de inscriere pregatite. Cei mici au avut ocazia sa-si cunoasca invatatorii, care ii vor indruma in urmatorii cinci ani.

Zeci de parinti si copii, din Rm. Sarat, au participat astazi la Ziua Portilor Deschise, organizata la Scoala Gimnaziala nr. 1. Cei mici au intrat in salile de clasa, unde s-au intalnit pentru prima data cu invatatorii. Prescolarii au probat si bancile cu gandul la prima zi de scoala. Parintii au vizitat salile de clasa si s-au declarat multumiti de conditiile oferite de unitatea de invatamant. Multi au venit si cu dosarele de inscriere pregatite. Scoala Gimnaziala nr. 1 este una dintre cele mai cautate unitati de invatamant din Rm Sarat, iar cererile pentru inscrierile in clasa pregatitoare vor fi numeroase. Conducerea unitatii spera ca numarul de locuri stabilit sa fie suficient.

Prima etapa de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare, pentru anul scolar 2015-2016, va incepe luni si se va incheia pe 13 martie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>