Menu

Sport
EGAL SPECTACULOS

Handbalistele Gloriei Buzău au trecut pe lângă o victorie mare în fața formației Măgura Cisnădie, în meciul disputat sâmbătă, în Liga Florilor. Aproximativ 1000 de suporteri au asistat la un duel de calitate, plin de suspans. S-a încheiat la egalitate, 25-25, după un final în urma căruia ambele formații puteau câștige!

In prima repriza, meciul a fost echilibrat, dar buzoiencele, împinse de la spate de publicul numeros prezent în Sala Sporturilor, au intrat la pauza cu un avantaj de doua goluri. A doua parte a debutat perfect pentru buzoience, care, in doua randuri, s-au desprins la 5 goluri diferenta. Din păcate pentru elevele lui Dumitru Muși, de la jumătatea părții a doua, echipa din Cisnădie a declanșat o adevarată cursa de urmarire, iar cu 4 minute înainte de final, au reusit chiar sa egaleze. Finalul jocului a fost unul nerecomandat celor slabi de inima, în ultimul minut, ambele echipe trecând pe langa victorie. Mai intai, oaspetele au ratat o aruncare de la 7 metri, apoi a ratat si Gloria atacul, rezultatul final fiind 25-25.

După trei etape, nou-promovata SCM Gloria Buzău se află pe locul 10, cu 4 puncte. Etapa viitoare, SCM Gloria Buzău va evolua pe terenul formației CSU Cluj-Napoca. Partida va avea loc joi, de la ora 18.00, în Sala sporturilor „Horia Demian”.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>