Menu

Social
SUSPECTI REȚINUȚI

Patru persoane au fost reţinute după scandalul de ieri din Buzău, în urma căruia o pizzerie a fost vandalizată iar proprietarul, rănit. Atacatorii, spun anchetatorii, ar fi membri ai clanului „Nixon”, cunoscuţi pentru faptul că ar cere taxe de protecţie. La percheziţiile efectuate luni seară, poliţiştii au descoperit bastoane telescopice, o crosă, o macetă, precum şi un pistol tip airsoft.

A fost  mobilizare generală, ieri după ce mai mulți indivizi  au distrus o pizzerie din cartierul buzoian Dorobanți. În baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buzău, polițiștii au efectuat, ieri dupăa-amiază,  şase percheziții domiciliare pe raza municipiului Buzău, la membrii clanului „Nixon”, despre care anchetatorii au indicii că este implicat în atacul de la pizzerie. Potrivit oamenilor legii, indivizii suspectați pentru atacul de ieri au vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani.  Alte două persoane, care nu ar fi ieşit din maşină în timpul scandalului, au ajuns şi ele la audieri.

Anchetatorii i-au audiat  pănă târziu în noapte pe suspecţi şi le-au percheziţionat locuinţele, unde au găsit săbii, cuţite şi dar un pistol. Oamenii legii spun că starea tensională intre patronul localului si agresori dateaza de vreo două săptămâni, însă n-a fost inregistrată nicio reclamație în acest sens.

Dacă acuzaţiile aduse se dovedesc a fi adevărate, suspecţii riscă să fie condamnaţi la închisoare. Reamintim ca ieri, a avut loc un atac desoebit de violent, la o pizzerie din cartierul buzoian Dorobanţi. Mai multe persoane de etnie rromă  au intrat cu săbii, topoare şi bastoane telescopice peste angajaţii şi clienţii localului, pentru a-l pune la punct pe patron, care refuză să plătească taxă de protecţie.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>