Menu

Social
ELEV CĂZUT DE LA ETAJ

Copilul de 11 ani din Constanța care a căzut de la etajul 2 al școlii unde învață este în continuare în stare gravă la spital, iar conducerea unității școlare a deschis o anchetă pentru a afla cum s-a întâmplat totul. Cert este că accidentul s-a petrecut după terminarea orelor, iar elevul s-ar fi urcat pe acoperișul sălii de sport și de acolo pe acoperișul școlii.

Apelul la ambulanta anunta ca un baiat de clasa 4-a zace pe asfalt fara sa miste, in curtea Scolii 4o din Constanta. Medicii sositi la fata locului au gasit-o pe asistenta scolii si pe cativa profesori langa copil, acordandu-i primul ajutor. Vestea ca un elev a cazut de pe acoperis s-a intins ca fulgerul in cartier,  iar parintii speriati au ajuns la scoala intr-un suflet.

Faptul ca nimeni nu l-a vazut pe elevul din clasa 4-a cand s-a urcat pe scoala a generat multa confuzie, spaima si neintelegere. Nici profesorii si nici familia copilului n-au reusit sa explice ce cauta minorul de 11 ani pe acoperis si cum a fost lasat sa ajunga acolo.

Copilul a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Constanta, iar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste evolutia starii lui de sanatate. Accidentul s-a intamplat  dupa terminarea cursurilor. Conducerea a demarat o ancheta ca sa afle cum a fost posibil ca un elev sa ajunga pe acoperisul salii de sport si de acolo pe acoperisul scolii.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>