Menu

Sport
ADVERSARI ACCESIBILI

cupa romanieiIeri, la sediul FRF a avut loc tragerea la sorți pentru șaisprezecimile Cupei României la fotbal, prima fază în care intră și echipele din Liga 1. „Granzii” din prima ligă au parte de adversari accesibili.

FCSB, Dinamo și CFR Cluj au  parte de adversari accesibili ]n șaisprezecimile Cupei României.  Steliștii vor juca în deplasare la Alba Iulia, cu Unirea, locul 5 din Liga 3, Seria a 4-a. Dinamo o va înfrunta pe Dacia Unirea Brăila, locul 19 în Liga 2, tot în deplasare. Chindia Târgoviste, locul 9 în Liga 2, va fi adversara campioanei CFR Cluj.

Rapid, echipă susținută de primăria Sectorului 1, se va duela cu liderul din Seria 3 în Liga 3, Turris Oltul Turnu Măgurele, mândria județului liderului PSD Liviu Dragnea, club susținut de firmele fiului acestuia, Valentin.

Jocurile din şaisprezecimi se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. Partidele vor avea loc în perioada 24-30 septembrie cu începere de la ora 16:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>