Menu

Sport
BRATU, PE FĂRAȘ?

bratuDinamo are un început de campionat dezamăgitor, iar fanii roș-albilor se tem că echipa va rata din nou calificarea în play-off, aşa cum s-a întâmplat în sezonul trecut. În aceste condiţii, scaunul lui Florin Bratu se clatină serios. Înlocuitor ar putea fi un alt fost dinamovist, Claudiu Niculescu.

Antrenorii din Liga 1 stau pe un butoi de pulbere! Stoican e în conflict deschis cu patronul Sabo, Teja nu mai e dorit de Mărginean la Mediaş, Mangia are postul în pericol, Dică e în colimatorul lui Becali, iar Conceicao are zilele numărate la CFR.

Pe listă a apărut şi numele lui Florin Bratu, antrenor care e pe 10 în clasamentul Ligii 1 cu Dinamo! Conform unor surse din club, in acest moment, postul lui Bratu este în mare pericol, iar omul cotat cu prima şansă să preia Dinamo în cazul în care acesta va continua pe panta înfrângerilor este Claudiu Niculescu.

Mai exact, dacă va pierde şi următoarele partide ale lunii septembrie, cu Poli Iaşi, în deplasare, şi cu Sepsi Sf. Gheorghe, acasă, Florin va deveni istorie pentru gruparea din Ştefan cel Mare. Asta, chiar dacă acum o lună şi-a extins contractul până în 2020, iar conducerea l-a susţinut public şi după ultimul eşec.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>