Menu

Sport
PRIMA VICTORIE

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa s-a impus, în deplasare, pe terenul celor de la HC Buzău, scor 23-20, în cea de-a doua etapă a Ligii Naţionale. Constănțenii sunt la primul succes în acest sezon.

Formaţia constănţeană a avut de muncă pentru a obţine cele trei puncte împotriva nou-promovatei HC Buzău. Chiar dacă se anunţa a fi un iureş constănţean, jocul nu a mers în totalitate cum şi-au propus handbaliștii dobrogeni. Pe tot parcursul meciului, buzoienii pregătiți de Eliodor Voica au păstrat un echilibru de forțe, atât în teren, dar și pe tabelă, scorul fiind strîns până la finalul jocului. La final, HC Dobrogea Sud Constanța a castigat cu scorul de 23-20. Este prima victorie în acest sezon pentru dobrogeni, în  timp ce echipa din Buzău nu a cunoscut pana acum gustul succesului în prima ligă.

Etapa viitoare, sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 18.00, HC Buzău va evolua împotriva formației SCM Politehnica Timișoara. Următoarea partidă pentru constănţeni este programată tot sâmbătă, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor, cu Dunărea Călăraşi.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>